Varastot, hallit ja tallit avaimet käteen- pakettina

MKH Elementti rakentaa ja myy puurunkoisia elementtejä varastoihin, halleihin ja talleihin. Yhdellä hintaa saat rakennuksen avaimet käteen pakettina perustuksista vesikattoon. Valita voi myös pelkät elementit ja pystytyksen voi hoitaa itse.

Jos mietit rakentavasi roskakatoksen, varaston, autotallin tai konehallin, voit luottaa meihin. Sellaisia me nimittäin osaamme tehdä!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan!

-Mika Hippeläinen

Elementtien tarina

Rautajärvellä Koskueen tilan navetassa tapahtui vuoden 2018 aikana iso muutos. Enää se ei tuota maitoa, vaan elementtejä maatilojen ja -talojen varastoihin sekä kone- ja autotalleihin.
Kun lehmät lähtivät kesällä 2017, navetan päätyyn saatiin paremmat tilat MKH Rakennustarvikkeen myymälälle. Tuolloin sen jatkoksi syntyi ”puuelementtitehdas”.
Sahan, rakennustarvikeliikkeen ja elementtituotannon yhdistelmä on maanlaajuisesti ainutlaatuinen.
Tehokkuus ei tule suuruudesta, vaan siitä, että välikäsiä ei ole, kun elementit tehdään itse sahatusta lähimetsien puusta.

Tee itse

Avaimet käteen

Voit rakentaa haluamasi elementtirakennuksen meidän valmistamista elementeistä, kun valitset tee itse- paketin. Tähän kuuluu elementtitoimitus ja mahdolliset lupakuvat sekä halutessasi kattotarvikkeet.

Rakennamme sinulle haluamasi elementtirakennuksen, kun valitset avaimet käteen- paketin. Pakettiin kuuluu erikseen hinnoiteltuna perustus – elementti- ja kattotarvikkeet valmiiksi asennettuina. Voit halutessasi valita kaikki työvaiheet tai pelkän rungon ja katon asennuksen.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti