Valmistamme terassit parhaasta suomalaisesta männystä

MKH Terassi rakentaa ja myy valmisterasseja. Terassien runko ja pintalauta ovat parasta suomalaista mäntyä.

Terassit ovat nykypäivän tyylikkäitä oleskelutiloja, jossa vietetään kesän iloiset ja lämpimät hetket sekä talven kiireettömät sunnuntaiaamut.

Voimme suunnitella sinulle valmiin terassipaketin perustuksista pintalautaan saakka, jolloin yhdellä hintaa saat kaiken mitä hyvään terassiin tarvitsee.

-Mika Hippeläinen

Terassien tarina

Oma puunjalostus jo kolmannessa sukupolvessa on tarjonnut meille vahvan käsityksen puusta. Sahaamme, höyläämme ja painekyllästämme itse lähimetsien puista puutavaraa ja valmistamme mm. terassilautaa. Osaamme näin valmistaa laadukasta puuta, josta syntyy myös laadukas terassi, koska raaka-aineesta se kaikki alkaa.

Konekantamme ja osaamisen vuoksi, valmistamme myös valmisterasseja. Toimintaideana on, että Sinä saat kaiken tarvittavan yhdestä paikkaa yhdellä puhelinsoitolla.

Tee itse

Avaimet käteen

Voit rakentaa haluamasi terassin meidän materiaaleista, kun valitset tee itse- paketin. Tähän kuuluu terassin suunnittelu, tavaramäärän laskenta ja materiaalit valmiiksi pakattuna sekä määrämittaan katkottuina.

Rakennamme sinulle unelmiesi terassin, kun valitset avaimet käteen- paketin. Pakettiin kuuluu terassin suunnittelu, tavaramäärän laskenta ja halutessasi voit valita koko terassin rakentamisen perustuksista valmiiseen pintaan tai vain pelkän terassin asennuksen.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti