Yritys

Moi! Minä olen Mika Hippeläinen ja minulla on rakennustarvike- ja rakennusliike, jollaista ei löydy muualta.

Meillä pääset asioimaan ihmisen, et yrityksen kanssa. Puhelimeen ja viesteihin vastaan minä, Mika Hippeläinen. Ja teen sen kovin mielelläni. Jos en jotain asiaa tiedä tai muista, selvitän sen sinulle. Jos jokin aikataulu ei sovi sinulle, tehdään siitä sinulle sopiva. Jos meiltä ei löydy jotain tuotetta, se hankitaan. Asenteeni on positiivinen ja reipas, jonka avulla teen aina parhaani, jotta minun kanssa asioimisesta jää hyvä mieli ja pääsemme yhdessä haluttuun lopputulokseen!

MKH ja Tirirak Oy

Syksystä 2019 alkaen paikallinen rakennusliike Tirirak Oy on osa MKH:ta. Näin ollen ammattitaitoinen työporukka hoitaa meillä oman tuotannon rakennusprojektit sekä lähialueen remontointi-ja saneeraustyöt.

Miksi olemme uniikki?

Meillä on muun rakennustarvikemyynnin lisäksi omaa puunjalostusta. Sahaamme, höyläämme ja painekyllästämme puutavaraa.

Voimme esimerkiksi tilauksesta valmistaa juuri Sinulle räätälöidyn laiturin tai sahata sekä painekyllästää erikoiskokoista puuta.

Olemme rakennustarvike- ja rakennusliikkeen symbioosi, jolloin saat ilman välikäsiä parhaan palvelun ja tarvikkeet.

Osaamme ratkaista erilaisia ongelmia ja meitä saakin rohkeasti lähestyä kysymyksillä, joihin et vielä tiedä vastausta. Tavoitteenamme on tarjota joustavaa ja ystävällistä palvelua jokaiselle asiakkaalle.

Keskustelen mieluusti, mitä tarpeita juuri Sinulla on ja miten voimme teitä auttaa. Soita tai lähesty WhatsAppilla, tekstiviestillä tai sähköpostilla, oli asiasi pieni tai suuri!